143

Όροι και προυποθέσεις κράτησης

Το αίτημα "Κάνε Κράτηση" δεν θεωρείται επιβεβαιωμένη και δεσμευτική Κράτηση. Ακολουθεί διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων σας, του τρόπου πληρωμής και της επιθυμητής ενοικίασης. Αφού προκαταβληθεί το κόστος ενοικίασης θα λάβετε σχετικό "κωδικό επιβεβαιωμένης κράτησης" τον οποίο θα πρέπει να αναφέρετε κατά την παραλαβή του οχήματος στο τοπικό σημείο εξυπηρέτησης (υποκατάστημα μας ή συνεργαζόμενο πάροχο vanrent).
Ακύρωση:
Εάν ακυρώσετε την κράτησή σας νωρίτερα των 48 ωρών από την ώρα παραλαβής του οχήματος (ημερομηνία/ώρα έναρξης ενοικίασης), χρεώνεστε με τέλος ακύρωσης ίσο με το ένα τρίτο του κόστους ενοικίασης (με ελάχιστο τέλος ακύρωσης 50€+ΦΠΑ, όποιο είναι μεγαλύτερο)
Εάν ακυρώσετε την κράτησή σας αργότερα  των 48 ωρών πριν από την ώρα παραλαβής του οχήματος ή δεν παραλάβετε το όχημα, το σύνολο των χρημάτων που έχετε καταβάλει κρατούνται ως τέλος αποζημίωσης.
Αλλαγή Κράτησης:
Αλλαγή κράτησης επιτρέπεται μέχρι και 48 ώρες πριν την ώρα παραλαβής του οχήματος, ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Αν το κόστος της τροποποιημένης κράτησης είναι μεγαλύτερο θα πρέπει να καταβληθεί την στιγμή της τροποποίησης η διαφορά. Σε περίπτωση που το κόστος της τροποποιημένης κράτησης είναι μικρότερο, δε θα γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων.  
Για ακύρωση, αλλαγή  και  επιστροφή οποιουδήποτε ποσού κατά τα ανωτέρω θα πρέπει να επικοινωνείτε  εγγράφως στο reservations@vanrent.gr ή στη διεύθυνση Λ. Ποσειδώνος και Πανδώρας 1, Γλυφάδα 16674 Υπόψη «Reservations Department».
Σε περίπτωση που παρείχατε στοιχεία χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας για την πληρωμή της ενοικίασης, εξουσιοδοτείτε ρητώς την Limitless Ltd ή και τους συνεργαζόμενους παρόχους vanrent να προβούν σε κάθε σχετική χρέωση κατά τους παρόντες όρους και τους Γενικούς Όρους Ενοικίασης.
Γενικά:
 Η Limitless Ltd ή ο συνεργαζόμενος πάροχος θα είναι κατά περίπτωση υπεύθυνοι για τυχόν ζημίες που θα υποστείτε ως αποτέλεσμα της παραβίασης του παρόντος από την Limitless Ltd ή τον συνεργαζόμενο πάροχο, εφόσον οι ζημίες αυτές αποτελούν προβλέψιμη και αναμενόμενη συνέπεια αυτής της παραβίασης, υπό τις περιστάσεις και της εκάστοτε περίπτωσης. Το ποσό της ζημίας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπερβεί το κόστος ενοικίασης. Η Limitless Ltd ή ο συνεργαζόμενος πάροχος δεν είναι υπεύθυνοι για έμμεσες ζημίες, οι οποίες είναι παρεπόμενες της κύριας ζημίας (ενδεικτικά: απώλεια κέρδους ή απώλεια ευκαιρίας κλπ.)

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ -ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΑΣΤΕΡΙΑ)

Limitless ΕΠΕ Λ. Ποσειδώνος & Πανδώρας 1 (ύψος Αστέρια) Γλυφάδα, 16674 ΤΗΛ:2109884422

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (ΦΑΝ. ΒΛΑΧΟΥ)

Limitless VP Generation IKE Ιφιγενείας 45 (Φανάρια"Βλάχου") Νεα Ιωνία, 14122 ΤΗΛ: 2109884422

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ 121 (ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΛΑΪΣ)

Limitless ΕΠΕ Λ. Πειραιώς 121 & Ερυθραίας (ύψος Ελαϊς) Πειραιάς, 18541 ΤΗΛ:2109884422

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΓΚΑΔΑ 32 (ΠΛΗΣΙΟΝ 12όροφων)

Sach Services ΙΚΕ Λαγκαδά 32  (Πλησίον 12όροφων) Θεσσαλονίκη, 54632   ΤΗΛ: 2318505050

ΕΓΓΡΑΦΗ

Λάβετε μηνιαίες ενημερώσεις σχετικά με τις ειδικές προσφορές μας.