Ειδήσεις και Νέα

Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός και vanrent.gr

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και οι ανάγκες μας για φορτηγά- αυτοκίνητα είναι κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Με την ενοικίαση φορτηγού από την Van Rent όταν και εφόσον υπάρχει η ανάγκη, έχουμε γλιτώσει από το μόνιμο έξοδο συντήρησης ενός φορτηγού το οποίο όλο τον υπόλοιπο χρόνο ουσιαστικά δεν το χρειαζόμαστε. Τάσος, … Διαβάστε περισσότερα «Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός και vanrent.gr»

Catering και vanrent.gr

Είμαστε εταιρία Catering και παρόλο που έχουμε ιδιόκτητα φορτηγά, πολύ συχνά δημιουργείται η ανάγκη ενοικίασης. Βλάβες των φορτηγών μας αλλά και αύξηση των παραγγελιών (σε περιόδους με αύξηση γάμων- βαπτίσεων, σε περιόδους εορτών όπως π.χ. χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα events) είναι οι βασικοί λόγοι. Ευτυχώς, με την Van Rent δεν χρειάστηκε ποτέ να ακυρώσουμε καμία δουλειά … Διαβάστε περισσότερα «Catering και vanrent.gr»

Καθαρισμός χαλιών και vanrent.gr

Έχουμε μία οικογενειακή επιχείρηση καθαρισμού και φύλαξης χαλιών. Το βασικότερο εργαλείο της δουλειάς μας είναι τα μεταφορικά μέσα, όμως τα χρειαζόμαστε μόνο 2 φορές το χρόνο, με την παραλαβή και την παράδοση των ταπήτων κι έτσι δεν δικαιολογείται η αγορά νέων φορτηγών. Αναγκαστικά προσπαθούμε να κάνουμε δουλειά με τα παλιά που έχουμε, τα οποία εκτός … Διαβάστε περισσότερα «Καθαρισμός χαλιών και vanrent.gr»

Ετικέτες ,,,,

Διοργάνωση εκδηλώσεων και vanrent.gr

Λειτουργούμε μία επιχείρηση διοργάνωσης εκδηλώσεων. Ειδικευόμαστε σε γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ και λοιπές εκδηλώσεις σε κλειστούς ή υπαίθριους χώρους σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με ανθοπωλεία, κέτεριν, dj, μουσικούς, διακοσμητές, φωτογράφους και πολλούς άλλους επαγγελματίες. Όμως, μία συνεργασία απογείωσε πραγματικά τη δουλειά μας: όταν ανακαλύψαμε την VANRENT πριν από 5 χρόνια. Μέχρι τότε, έχοντας 2 φορτηγά … Διαβάστε περισσότερα «Διοργάνωση εκδηλώσεων και vanrent.gr»

Ετικέτες ,,,